Gästkrönika om 2018

Vi har bara ett liv. Men om vi lever det ordentligt så räcker det gott och väl med bara en gång. Det är Alexander Gälldins livsfilosofi. 24 åringen som motiverar och sprider kärlek via sitt Instagramkonto bjuder här på sina tankar om förra året och vad han ser fram emot under 2018.

2017 var ett otroligt lärorikt år. Det hade både sina upp och nedgångar, jag skrattade, grät och bubblade av lycka, och samtidigt var jag ner på botten och fick lära mig av mina misstag. 2017 var året då jag lärde mig att älska, acceptera och njuta. Jag fick upp ögonen för lycka och att sprida kärlek. Jag drog igång helhjärtat med ett Instagramkonto där jag fick möjligheten att inspirera och motivera människor i livet, sprida kärlek och massvis med leenden. Jag valde att göra detta med en touch av fashion, och jag älskar det. Jag har i många år haft ett stort intresse för kläder och välmående så det blev en perfekt kombination. 

2018 kommer bli det året jag satsar allt! Jag kommer köra på med det jag brinner för: att få folk att må bra! Jag kommer lägga ner mycket tid på mig själv och mitt inre samt lära mig att släppa in, ta in och acceptera mer! Folk undrar mycket varför jag gör det jag gör, jag kräver inte att du ska gilla mig, jag kräver inte heller något i gengäld! Jag gör det för att jag vet att världen är tuff där ute för många, det lilla jag gör kan göra så mycket för någon annan. Mitt mål är att inspirera människor till att göra exakt likadant, uppskatta, acceptera, älska och göra denna värld till en lite bättre plats.

2018 ska jag lägga mycket mer tid och fokus på mina vänner och familj, det är lätt att glömma bort de som står dig nära! Mina vänner som jag har mycket kärlek till er ska jag inte göra besvikna detta år. Jag ska lägga ner mycket energi på karriär och mitt egna personliga varumärke få en större utsträckning och nå mina mål. Då jag även sedan jag var en liten grabb har drömt om att ha min egen klädkollektion så tänkte jag även sätta mig in i denna utmaning detta år. Jag ser mig själv som en ”Life Traveler” så resa är något jag kommer försöka göra så mycket som möjligt detta år, jag vill se allt! Mitt nyårslöfte var att läsa fler böcker. Ta in och lära mig mycket, jag vill studera psykologi och personlig utveckling då jag fascineras av människan. Men det jag kommer lägga ner mest på är att bara vara njuta, av stunden och ha så roligt som möjligt. Jag ser fram emot dig 2018.

Träning är något som står mig varmt om hjärtat. Jag tränar thaiboxning och kommer satsa hårt på att utvecklas inom det. Det är även thaiboxningen som bidragit till mitt tankesätt. Något jag vill göra mer gällande träning 2018 är yoga och jobba med inre styrka, balans och andning. 

2018 jag tror på dig, låt utmaningarna komma så ska jag med färg och bravur göra detta år fantastiskt.

/Kärlek Alexander

 

Post a Comment

#Frankdandy